Parteneri
Redis Nutritie Tudia - Lactate din Bucovina, lapte, cascaval, smantana, iaurt, sana Echipamente carne Avastar - Carne Ambalaje Systec Preparate Peste - Ocean Fish Italprod Lactate Monor Fulgi biodegradabili pentru ambalare, spumă biodegradabilă pentru umplerea ambalajelor, fulgi de protecție ecologică, material de umplere și ambalare Green Fill Eximpack Srl - Eximbox, CUTII COLOR DIN CARTON, CUTII TRANSPORT SI DEPOZITARE DIN CARTON, Mezeluri Domnesti Ecoprod, Ambalaje alimentare, ambalaje biodegradabile, Ambalaje cofetarii, Ambalaje catering, Folie, PungiAmbalaje Mach FTD Srl - Automatizari si robotica, ambalare, marcare si identificare produse Avis 3000 Sa - Carne de pui Piept de pui Pulpe de pui Aripi de pui Ficatei de pui Ou de consum Depozitul de Inghetata - Materii prime pentru inghetata Fabrica Fornetti - Placinta cu branza, Melc cu cascaval, Strudel cu carne de pui, Baton cu cascaval Biodeck - Caserole unica folosinta, Farfurii unica folosinta, Tacamuri biodegradabile, Boluri pentru supa si ciorba, Servetele hartie, Caserole biodegradabile TeraBio Pack - Sacoșe Bio maieu, Sacoșe Bio maieu, rolate, Sacoșe Bio banană cu mâner perforat, Pungi Bio rolate, Pungi Bio pentru câini, Pungi Bio block notes, Saci Bio menajeri Solutii de Ambalare Gordon Lactate Integra Carne Spatzwerk Srl, Masini de sigilat caserole, matrite pentru utilaje de produs caserole, producator de masini de sigilat caserole Boglar Champ Ambalaje din carton Lesaffre - Drojdie comprimata, Drojdie lichida, Drojdii speciale, Amelioratori de panificatie, Amelioratori de panificatie pentru prospetime, Amelioratori pentru aluaturi congelate, Premixuri panificatie si blenduri, Premix de patiserie Expertarom Food Saltempo Brenntag Quality Pack - Ambalaje Bio, Ambalaje Carton, Aparate termosudare, Boluri supa, Caserole, Cutii Pizza, Farfurii, Menaj, Pahare, Platouri, Tacamuri Puratos - Ingrediente pentru brutarii, patiserii, cofetarii si gelaterii Bertis Diana - Abator si fabrica de mezeluri, 30 ani, Carne si preparate din carne Targul Agro - Expo Pack Show - Expozitie de packaging Marsal Group

Pacovis Romania srlPacovis Romania srl

DESPRE

Deşi suntem o firmă relativ tânără, experienţa personală de peste 15 ani şi relaţiile cu Pacovis Elveţia ne recomandă ca un partener de încredere.
Am pornit în anul 2001, ideea de bază comună a fost înfiinţarea unei firme producătoare de condimente, mixuri de condimente, aditivi alimentari şi alte produse individualizate pentru industria cărnii, care să urmărească şi să reflecte cerinţele tehnologice ale producătorilor de preparate din carne şi gusturile tradiţionale ale consumatorilor.
Îmbinând tehnologia modernă, experienţa de 70 de ani în domeniu (Pacovis Elvetia) şi calitatea superioară a materiei prime din Elveţia cu gustul tradiţional Românesc, firma Pacovis Romania S.r.l. a reuşit ca produsele ei să garanteze o calitate net superioară şi să satisfacă cerinţele tuturor clienţilor.
Cu o echipă de ingineri şi tehnologi tineri dinamici, specializaţi in Germania şi Elveţia, firma noastră a reuşit sa ofere o gama de produse si servicii care vin in intampinarea clientilor nostri pe care ii ajuta la atingerea telului fiecaruia de a avea produse finite de calitate constanta si orientata spre cerintele pietei.
Asistența noastra
Tehnlogii nostri tin legatura în permanenta cu clienții noștri, lucreaza împreună, la cerere elaborează rețete noi, dau informații despre noutăti, despre noi tehnologii de fabricatie.
Daca doriți sa aveti produse noi, să Va extindeți pe piață cu gusturi noi, dar totodată să păstrați și tradiția trebuie să aveți un partener, cine se gândeste împreuna cu Dvs. Aici intervenim noi: Va oferim împreuna cu produsele sau serviciile noastre si concepte inovative . Scopul nostru este sa Va ajutam, si sa Va livram mai mult decât comandati, si aici ne gândim la concepte noi pe care specialisti nostri Vi-l pot oferi. Cu ajutorul si sfatul lor de specialitate puteti sa transpuneti cu putina investitie si cheltuieli de dezvoltare în productia Dvs. idei si tehnologii noi, sa veniti în întâmpinarea consumatorilor cu produse noi si tot mai bune. Din acest punct de vedere informatia data despre noi nu este doar o enumerere a posibilitatilor noastre, ci totodata o invitatie catre producatorii de mezeluri si produse din carne: Nu ezitati sa ne contactati daca sunteti în cautare de solutii si idei noi.
In consecinta ceea ce Va oferim noi, usureaza munca mezelarilor, face sa creasca mai usor si constant vânzarile clientilor nostri, având si ei la rândul lor consumatori multumiti.
Condimente naturale
Condimente
Doar condimentele fac sa fie consumarea carnii o placere, sa fie comestibila si sa ne putem bucura de savoarea ei. Condimentele au fost mai demult mai valoroase decât aurul, dar pot si acum, daca sunt folosite cum trebuie, sa ne faca sa ne simtim bine.
Condimentele naturale sunt macinate in mori speciale cu manta racita la -37°C , pentru a evita evaporarea uleiurilor esterice, oferind un gust si o aroma deosebita.
In oferta noastra se regasesc majoritatea condimentelor ce au utilizare în industria carnii: piper negru sau alb, piper verde în saramura, nucsoara, enibahar, boia de ardei iute sau dulce, fulgi de ardei, usturoi, mustar, coriandru, cimbru, foi de dafin si altele. In functie de necesitati o gama larga de alte condimente pot fi importate.
Membrane naturale
Deoarece membranele naturale reprezinta o solutie obligatorie pentru anumite produse ale clientilor nostri, detinem o gama mare de membrane naturale de porc si de ovine, de cea mai buna calitate.
Membrane artificiale
Pentru produsele fierte, având în considerare faptul ca asigura produsului un termen de valabilitate marit, reduce pierderile la procesul termic si ofera produsului un aspect placut, oferim clientilor nostri membranele poliamidice. Avem în nomenclatorul nostru toata gama de membrane poliamidice monostrat, multistrat, colorate, gofrate sau în role, la dieferite calibre.
In afara de acestea avem în gama noastra de oferte membrane colagenice, care ofera o productivitate marita, o afumare rapida si uniforma, ele fiind gofrate sau în role de diferite culori si calibre.
Tehnologie moderna de fabricatie si consultant
Productia
De la recepţia materiei prime pâna la livrarea produselor finite toate procesele de dezvoltare-producţie-logistică-desfacere au loc într-un sistem integrat. Sistemul nostru de managment al calităţii cuprinde diferitele procese de lucru foarte concret definite. Suntem angajaţi într-un proces de îmbunătăţire continuă, pas cu pas, a tuturor proceselor ce se desfăşoara în cadrul firmei, în vederea creşterii satisfacţiei clienţilor noştri. Aceste scopuri le concretizăm prin proiectarea, documentarea si menţinerea unui sistem de Managment al Calităţii în conformitate cu cerinţele standardului internaţional ISO 9000:2001 şi HACCP, care să permită reglementarea proceselor, precum şi utilizarea optimă a resurselor pentru ca produsul să satisfacă pe deplin cerinţele clienţilor şi condiţiile de reglementare aplicabile.
Prestaţiile noastre (produsele şi serviciile asociate) satisfac şi vor satisface aşteptările clienţilor, pe cele trei direcţii privilegiate de Managmentul Calităţii: calitate, costuri, termene.
Acest lucru asigură încredere maxima pentru clienţii noştri, care au siguranţa calităţii bune şi constante a produselor noastre.

Mixurile noastre de condimente şi aditivi sunt pregatite cu maşini performante şi în condiţii optime aplicând standardele naţionale şi internaţionale.
Ambalarea produselor, conform cerinţelor clienţilor se face în diferite tipuri si cantităţi, începând de la saci de rafie caşerati şi căptuşiţi, până la pungi din folie de aluminiu care nu permit evaporarea diferitelor arome, precum si în cutii de carton sau lăzi din plastic.
Amestecuri de condimente
Romania este o tara, care din punct de vedere culinar este împartita în mai multe zone. Noi putem oferii clientilor nosrti produse cu gustruri traditionale, specifice diferitelor zone, cum ar fi de exemplu: Cârnati oltenesti, Salam ardelenesc, Salam taranesc, etc.
Pentru fabricarea diferitelor tipuri de mezeluri de calitate si gust bun, o fabrica de preparate din carne are nevoie de materie prima si adjuvanti de calitate buna, si pe lânga acestea cunostinte tehnologice de industria carnii. PACOVIS ROMANIA SRL Va poate oferi toate acestea. Cu mixurile noastre de condimente si aditivi, aveti diferitele combinatii de retete pregatite, pe care Vi-le putem elabora la cererea Dvs. pe gustul Dvs.
Pt. ca produsele Dvs. de carne sa devina specialitati de succes, PACOVIS ROMANIA SRL Va livreaza o gama mare de condimente, amestecuri de condimente din întreaga lume, preparate conform cerintelor pietii, dând posibilitatea prepararii unei game mari de produse din carne cu gusturi traditionale, dar în acelas timp inovative si moderne.
Firma noastra pune accent foarte mare pe calitatea superioara a materiei prime folosite, pe tehnologia elvetiana moderna utilizata, cu ajutorul carora produsele noastre sunt de calitate foatre buna.
Furnizam amestecuri pentru toata gama de salamuri crud-uscate, sunci, specialitati, pateuri, aspicuri, carnati, cremwursti, salamuri, parizer etc.
Aditivi alimentari pentru industria carnii
Piata dinamica de azi cere idei si concepte noi si în industria carnii. PACOVIS ROMANIA SRL raspunde acestor provocari cu cele mai bune solutii atât pentru consumatori cât si pentru producatori de mezelui si preparate din carne.
Amestecurile de condimente si aditivi, pregatite pentru anumite retete de mezeluri si carnuri usureaza foarte mult munca mezelarilor. Tehnologii nostri îmbunatatesc si elaboreaza în continu noi produse cu care venim în întâmpinarea clientilor nostrii.
In nomenclatorul nostru de produse avem toata gama de aditivi pentru industria carnii, inclusiv proteina vegetala, animala, antioxidanti, emulgatori, înrositori caragenani, gelatina, fosfati, etc.
Derivati proteici de soia
Coloranti naturali
Antioxidanti
Emulgatori
Maturatori rapizi pentru gama de produse crud uscate
Produse de convenienta


SERVICII

Condimente naturale
Membrane naturale
Membrane artificiale
Coloranti naturali
Antioxidanti, emulgatori
Mixuri de condimente si aditivi alimentari
Maturatori rapizi pentru gama de produse crud uscate
Aditivi alimentari pentru industria carnii
Derivati proteici de soia
Arome si extracte de condimente
Proteine animale
Fibre vegetale
Derivate de soia
Diverse tipuri de amidon
Membrane artificiale si naturale de ovina si porc


Telefon: 0265/250786
Locatie: Targu Mures, Mures
Adresa: Str. Insulei, Nr. 37
E-mail: office@pacovis.ro
Web: www.pacovis.roPetrulazlek Aspeti Mach FTD Srl - Automatizari si robotica, ambalare, marcare si identificare produse Plastbox - Ambalaje pentru lactate, ambalaje fast food Accesorii de legat, Benzi adezive, Cutii de carton, Folie cu bule, Folie stretch, Pungi ziplock, Plicuri cu bule, Plicuri antisoc Inoveco, Echipamente pentru irigatii, plase pentru ambalat fructe si legume, boxpaleti, europaleti, plase pentru uz agricol "Label Print, Labelshop, Etichete personalizate, Etichete autoadezive personalizate, Etichete autoadezive neimprimate, Etichete autoadezive, Etichete autocolante de pret, Etichete autocolante de securitate si durabile, Etichete autocolante reclosure, Etichete autocolante, Etichete durabile, Etichete hartie, Etichete in rola, Etichete autoadezive A4, Etichete in coala, Etichete non-adezive, Imprimante termice etichete" Pack Show - Expozitie de packaging Plastic Paper Optimeat, Carcasa miel, casrcasa ied, Carcasa berbecut Helit Italian Smitfield Romania - Elite Mezeluri, Carne proaspata de porc, Carne pentru lucru, Pulpa de porc, Carne si preparate din Carne, Carne Romaneasca Comsoradi Lactate Bradet All4Meat - Utilaje pentru procesarea carnii Fabrica Fornetti - Placinta cu branza, Melc cu cascaval, Strudel cu carne de pui, Baton cu cascaval Gusta Pro Romania Srl  -  Decoratiuni torturi si prajituri, ingrediente cofetarie si patiserie Coco Rico, Pulpe de pui superioare. pulpe de pui inferioare, pulpe de pui cu os, aripi de pui, carnati de pui, muschiulet de pui Total Technologies, Imprimante de etichete, Cititor coduri de bara, Terminale mobile, Echipamente reconditionate DOLY-COM DISTRIBUTIE SRl Vending Food - Echipamente Fast Food, patiserii, cofetarii MedClyn - Sisteme de placare antibacteriene a peretilor si plafoanelor din domeniul alimentar si sanitar, placi sandwich Kosarom Depozit de ambalaje, cutii si coltare de carton, folie cu bule si folie stretch, benzi adezive, accesorii pentru legat, produse din polietilena expandata, plicuri din folie cu bule, folie termo din polietilena Vasluianca, Consevre Fructe si Legume, Dulceata de Visine, Suc Natural de mar, Compot de Caies Smart Scan - Total Technologies Srl Meat Systems Cia Aboliv Avastar_Carne Horeco - Echipamente Frigorifice Industriale de Refrigerare si Congelare