Parteneri
Italprod Integra Carne Ferma Vranceana Bertis Scale - cantare si case de marcat Solutii de Ambalare Marsal Group Piramida Trade Invest Laurom Condimente Trumf Preparate Peste - Ocean Fish Expertarom Food Crown Cool Saltempo Redis Nutritie Targul Agro - Expo Puratos Prod Baters Brox Impex Intim - de la Bunes, Carne si preparate din carne, carnati de mehedinti, salam torpedo, salam turist Cantarprod Ambalaje Systec Echipamente carne Ecoprod, Ambalaje alimentare, ambalaje biodegradabile, Ambalaje cofetarii, Ambalaje catering, Folie, PungiAmbalaje Grupul de firme Alsim Mezeluri Domnesti Folie Cu Bule, Folie strech, banda adeziva, rola cu eticheta, Pungi folie cu bule, Carton ondulat, cutii carton Gordon Lactate Helpan - Helco Echipamente de protectie - Missena Boglar Champ Diana - Abator si fabrica de mezeluri, 30 ani, Carne si preparate din carne Tarpi Sibiu Papalito Sosuri Gamapack Pungi Vid Carne Ambalaje din carton Avastar - Carne Primalact Brenntag Lactate Monor Ambalaje Horus Inteligent Pack - Ambalaje Carton

Alltech Biotechnology Romania Srl

Categorii

 • Cultura solului, utilaje zootehnice
 • ACE- Animal, Consumator, Mediu înconjurător
 • Alltech Beef Program
 • Alltech Pig Program
 • Alltech Poultry Program
 • Cresterea si nutritia animalelor
 • Depozite furaje
 • Ferma de crestere si ingrasare porcine
 • Ferma de pasari
 • Ferme agricole
 • Ferme avicole, taurine, porcine
 • Fertilizanti si biostimulatori
 • Fronturi de furaje
 • Hranitori si adapatoare
 • Nutreturi combinate, premixuri
 • Produse zootehnice
 • Sisteme de adapare si furajare
 • Solutii naturale pentru nutritia animala


Alltech Biotechnology Romania Srl

DESPRE

Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele şapte ​companii din domeniul sănătății animalelor din lume, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări; 4 centre de cercetare și 43 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.
"Descoperirile tehnologice și privitoare la mediu au revoluționat compania Alltech. Sperăm că factorii de decizie ne vor ajuta să propulsăm și mai mult această transformare pentru a crea o nouă lume a sustenabilității pentru beneficiul tuturor." - Dr. Pearse Lyons


SERVICII

ACE- Animal, Consumator, Mediu înconjurător
Îmbunătățirea performanței Animalelor
Satisfacerea Consumatorului
Siguranța pentru Mediu
Viitorul agriculturii depinde de soluțiile care sunt sigure pentru animal, consumator și mediu. La Alltech credem că noile tehnologii și adoptarea lor pe toata lungimea lanțului alimentar sunt secretul pentru o lume sustenabilă. Aceste tehnologii trebuie să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea Animalelor, să satisfacă cerințele Consumatorului și să protejeze Mediul, esența Principiului ACE al Companiei Alltech.
Alltech Beef Program
Alltech Beef Program oferă soluții naturale și nutriționale pentru depășirea problemelor cu care se confruntă fermele de vaci de carne. El cuprinde toate eforturile Alltech de a asigura satisfacția clientului privind calitatea produselor noastre, seminarii educaționale, cercetare de perfomanță, relații cu consultanți de marcă din lume și multe altele. Programul este întocmit pentru a oferi clientului un avantaj în această piață competitivă.
Alltech Dairy Program
Ce este Alltech Dairy Program?
Alltech Dairy Program oferă soluții naturale și nutriționale pentru depășirea problemelor cu care se confruntă fermele de vaci de lapte. El cuprinde toate eforturile Alltech de a asigura satisfacția clientului privind calitatea produselor noastre, seminarii educaționale, cercetare de perfomanță, relații cu consultanți de marcă din lume și multe altele. Programul este întocmit pentru a oferi clientului un avantaj în această piață competitivă.
Ce este Alltech Pig Program?
Alltech Pig Program oferă soluții naturale și nutriționale pentru depășirea problemelor cu care se confruntă suinicultura. El cuprinde toate eforturile Alltech de a asigura satisfacția clientului privind calitatea produselor noastre, seminarii educaționale, cercetare de perfomanță, relații cu consultanți de marcă din lume și multe altele.
Alltech Poultry Program
Ce este Alltech Poultry Program?
Alltech Poultry Program oferă soluții naturale și nutriționale pentru depășirea problemelor cu care se confruntă avicultura. El cuprinde toate eforturile Alltech de a asigura satisfacția clientului privind calitatea produselor noastre, seminarii educaționale, cercetare de perfomanță, relații cu consultanți de marcă din lume și multe altele. Programul este întocmit pentru a oferi clientului un avantaj în această piață competitivă.
Bio-Mos:
Bio-Mos este derivat dintr-o tulpina specifica de drojdie si imbunatateste performanta animalelor. Sanatatea si integritatea gastrointestinala (GI) sunt esentiale pentru performanta animalelor si Bio-Mos 'hraneste tractusul GI', astfel jucand o rol esential in nutritie si productie.
Pentru utilizarea la: Vaci de lapte, taurine la ingrasat, suine, pasari, cabaline, animale de companie, iepuri, acvacultura.
Mycosorb:
Mycosorb este un aditiv natural pentru nutrețuri. Lansat în 1993, Mycosorb a devenit rapid produsul Alltech cu cele mai mari vânzări Alltech și cu cea mai mare creștere în întreaga lume. Mycosorb a primit deja opt brevete care îi protejează compoziția inovatoare și metodele de producție.
Mycosorb reduce absorbția de micotoxine în organismul animal și contribuie la controlul micotoxinelor.
Nupro:
Animalele tinere trec prin multe perioade de stres in fazele timpurii de viata. O dieta ideală poate face diferența dintre un start sănătos și unul cu probleme. NuPro este o proteina de înaltă calitate obținuta din drojdie, fabricată printr-un proces proprietate Alltech, și conține niveluri foarte concentrate de nutrienți esențiali și funcționali importanți în dietele animalelor tinere.
Pentru utilizarea la: NuPro trebuie introdus în rețetă și mixat în nutreț sau premix la nivel de producător/fabrică de nutrețuri și nu adăugat în top.
Optigen:
Optigen este sursa Alltech de azot non-proteic (NPN) pentru rumegatoare. Dupa lansarea cu numai 3 ani in urma, Optigen a devenit o solutie la problemele de nutritie si de mediu.
Pentru utilizarea la: Vaci de lapte, taurine la ingrasat, ovine, caprine si alte rumegatoare.
Disponibil in: America de Nord, America Latina, Europa, Asia, Australia si Africa.
Pentru mai multe informatii contactati: romania@alltech.com
Sel-Plex - sursa de seleniu organic:
Sel-Plex este forma organica de drojdie cu seleniu proprietate Alltech si este singura forma de seleniu organic aprobata de FDA si prima forma de seleniu organic aprobata de UE. Sustinut de peste 15 ani de cercetare, Sel-Plex este si forma de seleniu organic cu cea mai puternica sustinere stiintifica. Carenta de seleniu este o problema mondiala si este corelata problemelor de reproductie, crestere, sanatate si ale mecanismelor de aparare a sanatatii animale si umane. Alltech este in prezent cel mai mare producator din lume de drojdie cu seleniu organic natural.
Yea-Sacc 1026:
Yea-Sacc1026 este o cultura de drojdie pe baza tulpinii 1026 a Saccharomyces cerevisiae, o tulpina de drojdie anume selectionata pentru influenta sa asupra performantei animalelor. Cu o rata de includere scazuta si un volum mare de date stiintifice care clarifica modul sau de actiune si raspunsurile in performanta, Yea-Sacc1026 este ideal in dietele pentru taurine la ingrasat, vaci de lapte, vitei si cabaline.
Pentru utilizarea la: Vaci de lapte, taurine la ingrasat, cabaline, suine, ovine, bizoni.


Telefon: 021/3199333 / 021/3199339
Locatie: Bucuresti, Sector 6
Adresa: Str. Dr. Dimitrie Brândză, Nr. 18
E-mail: romania@alltech.com
Web: www.global.alltech.comSmitfield Romania - Elite Mezeluri, Carne proaspata de porc, Carne pentru lucru, Pulpa de porc, Carne si preparate din Carne, Carne Romaneasca Tano Prod Dulciuri Helit Italian Avicola Slobozia - Pui de Incredere Kosarom Plastic Paper Aspeti AAylex Distribution Petrulazlek Echipamente de marcare, codare si etichetare, Etichete auto-adezive imprimate, Etichete auto-adezive neimprimate, Etichete autoadezive, Etichete autoadezive de pret, Etichete autoadezive de securitate si durabile, Etichete autoadezive reclosure, Etichete autocolante, Etichete durabile, Etichete hartie, Etichete in role sau coli, Etichete non adezive, Imprimante cu transfer termic Meat Systems Legopolar, Legume congelate, amestec de legume pentru supe, amstec mexican, Fructe congelate Carnevo Imark Sistem, Solutii de ambalare, Solutii de marcare, Solutii transport, Solutii cantarire statica si dinamica, Sortare si procesare oua Ferma Morandi Artisan Ingredients Optimeat, Carcasa miel, casrcasa ied, Carcasa berbecut DOLY-COM DISTRIBUTIE SRl Fabrica Fornetti Total Technologies, Imprimante de etichete, Cititor coduri de bara, Terminale mobile, Echipamente reconditionate Accesorii de legat, Benzi adezive, Cutii de carton, Folie cu bule, Folie stretch, Pungi ziplock, Plicuri cu bule, Plicuri antisoc Comsoradi Horeco - Echipamente Frigorifice Industriale de Refrigerare si Congelare Carne Proaspata - Jazz Studio Selirom, Cantare industriale, cantare auto, cantare comerciale Vasluianca, Consevre Fructe si Legume, Dulceata de Visine, Suc Natural de mar, Compot de Caies Avastar_Carne Living - Romcarbon Cia Aboliv Smithfield Prod Iridex Plastic Lactate Bradet