Parteneri
Masa in Familie - Diana Gordon Lactate Bertis Laurom Grupul de firme Alsim Puratos Prod Inteligent Pack - Ambalaje Carton Gamapack Pungi Vid Carne Solutii de Ambalare Papalito Sosuri Ambalaje Systec Scale - cantare si case de marcat Brenntag Italprod Fairy Dairy - Lacto Food Expertarom Food Echipamente carne Preparate Peste - Ocean Fish Ambalaje Horus Mezeluri Domnesti Crown Cool Marsal Group Primalact Integra Carne Ambalaje din carton Echipamente de protectie - Missena Helpan - Helco Ecoprod, Ambalaje alimentare, ambalaje biodegradabile, Ambalaje cofetarii, Ambalaje catering, Folie, PungiAmbalaje Cantarprod Targul Agro - Expo Boglar Champ Piramida Trade Invest Condimente Trumf Lactate Monor Intim - de la Bunes, Carne si preparate din carne, carnati de mehedinti, salam torpedo, salam turist Avastar - Carne Saltempo Platin - Safir Tarpi Sibiu Baters Brox Impex Redis Nutritie Ferma Vranceana

Raficon Trade srl

Categorii

 • Ambalaje si accesorii
 • Ambalaje din fibra modelata si polietilena
 • Big Bag Quadro
 • Big Bag Ventilat
 • Container Big Bag standard
 • Electro Big Bag
 • Liquidtainer conditii ideale pentru transportul lichidelor sau a
 • Meat Bag specializat pentru transportul produselor din carne
 • Saci
 • Saci Big Bags
 • Saci de plasa tesuti si brodati
 • Saci de rafie
 • Saci din folie
 • Cultura solului, utilaje zootehnice
 • Ingrasaminte chimice
 • Utilaje pentru industria alimentara


Raficon Trade srl

DESPRE

Raficon Trade producator de saci industriali tip big bag este o companie infiintata in 2001.Echipa manageriala a acestei firme are o indelungata experienta in productia de containere flexibile (FIBCS) tip big bag sau bulk bag care poate fi urmarita inapoi in timp pana in anul 1994.
Datorita noilor tehnologii de productie in sectorul ambalajelor industriale obiectivul firmei inca de la infiintare a fost de a produce saci Big Bag (Jumbo Bags) de cea mai inalta calitate orientandu-si astfel serviciile oferite spre anumite sectoare de activitate precum: minerit (saci big bag cu snur antipraf pentru prafuri fine), industria chimica (saci big bag certificati UN pentru produse periculoase, saci big bag antistatici si conductivi pentru produse potential explosive sau cu risc de incendiu), agricultura (saci big bag pentru cartofi din materiale aerisite), industria alimentara (saci big bag produsi intr-un mediu necontaminat, saci big bag pentru carne), alte aplicatii (saci big bag pentru lichide, saci big bag cu forma stabila rectangulara).
Compania noastra este mereu deschisa pentru sugestii si ascultam cu bucurie ideile clientilor nostrii pentru dezvoltarea unor produse noi adaptate cerintelor acestora.
Ambalajele noastre big bag (jumbo bag) de calitate si atentia orientata spre detaliile constructive ale sacului sunt bine cunoscute si apreciate de clientii nostrii. In plus Raficon Trade este cunoscuta prin livari rapide datorita mentinerii unui stoc de saci big bags (jumbo bags) pentru livari urgente aflat intodeauna la dispozitia clientilor nostrii 24 de ore din 24.
Cu un management modern si produse de calitate, Raficon Trade SRL face deja parte din familia Europeana a producatorilor FIBCS (FLEXIBLE INTERMEDIATE BULK CONTAINERS) Raficon Trade a devenit in 9 ani de activitate un important exportator de ambalaje industriale (bulk bags) in Europa si USA cunoscut de numeroase firme din bransa sa de activitate.
In speranta ca si dvs va veti numara printe clientii nostri va asteptam cit mai curand in mijlocul familiei Raficon Trade !
Echipa Raficon Trade


SERVICII

Container Big Bag standard
Este modelul cel mai popular si este utilizat de majoritatea industriilor . Constructia versatila din 4 laterale+fundul sacului sau modelul U+2 este disponibil atat in constructia solicitata in mod specific de catre client dar si din stocul nostru care contine o varietate de modele pentru diverse aplicatii.
Capacitate
In functie de capacitatea solicitata sacul poate acomoda pana la 2000 de kg de produs cu o rezistenta la rupere de 5:1
Cerinte Specifice
La cerere sacul poate fi laminat sau nelaminat, echipat cu snur antipraf (produse cu granulatie fina) , husa interioara de polietilena sau aluminiu.Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina noastra de design.
Big Bag Quadro (baffle bag)
Big bag-ul rectangular cu arhitectura interioara este un model devenit destul de comun in ziua de azi printre utilizatorii de big bags care cunosc avantajele acestui tip de sac. Stabilitatea acestui tip de sac este sporita prin adaugarea partitiilor interioare din colturile sacului sau optional in versiunea cu partitii transversale. Stabilitatea formei sacului care este mai mare decit la big bagurile conventionale duce la imbunatatirea considerabila a modului de utilizare a spatiului in timpul transportului sau depozitarii .
Pentru a putea viziona avantajele prezentate de acest sac va rugam consultati pagina de design.
Big bagurile de acest tip sunt disponibile pentru dimensiuni standard Euro-Palet sau alte dimensiuni solicitate.
Electro Big Bag
Sunt utilizati pentru produsele in vrac cu risc sporit de explozie sau in zone periculoase cu risc de explozie in industria chimica .In conexiune cu manerele conductive tesatura conductiva a sacului transmite incarcatura electrostatica catre echipamentul de ridicare sau alternativ pentru sacii plasati pe sol prin benzile conductive din partea inferioara si astfel in mod sigur sunt prevenite orice fel de descarcari electrice cu efecte neplacute. Descarcarea electrostatica atat in interior cit si in exterior este garantata prin microperforatiile tesaturii laminate care sunt conectate prin benzi conductive .Procesul este patentat si asigura in mod ideal disiparea energiei electrostatice.
In imagine sacul cu benzi conductive.
Sacul este disponibil in diverse variante constructive conform paginii de design.
Big Bag Ventilat
Bulk Bag construit dintr-o tesatura ventilata (cu perforatii) pentru produse agricole (cartofi,ceapa) produse lemnoase (rumegus) etc. Mai multe detalii in pagina de design.
Meat Bag
Big Bag specializat pentru transportul produselor din carne.Big bag patentat produs sub licenta de Raficon Trade.Containerul de acest tip cantareste mai putin de 5 kg este utilat complet si poate sa fie facut sa lucreze impreuna cu echipamentul procesatorului de carne fara modificari majore. Acest sac creste gradul de igiena prin eliminarea contaminarilor cu lemn si a cartonului in zonele de procesare.Greutatea redusa a ambalajului reduce semnificativ cheltuielile de transport permitand transportul unui volum de marfa sporit.Pentru mai multe detalii despre acest system va rugam sa ne contactati.
Liquidtainer
Ofera conditii ideale pentru transportul lichidelor sau ale unor produse cu continut lichid.Liquidtainer consta dintr-un invelis exterior de rezistenta si o husa interioara multistrat ,un palet din lemn si suporti din otel plus un cadru metalic.Containerul cu elementele lui componente poate fi montat de o sigura persoana in mai putin de un minut.Modelul este patentat si produs de Raficon Trade sub licenta.
Sistem Big Bag pentru deseuri
Raficon Trade ofera un sistem complet si extrem de eficient pentru gestiunea deseurilor atat pentru municipalitati cit si pentru companii sau persoane fizice.Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.


Telefon: 0238/725029 / 0724/311626
Locatie: Buzau,
Adresa: Aleea Industriilor, Nr 2
E-mail: office@raficon.ro
Web: www.raficon.roOptimeat, Carcasa miel, casrcasa ied, Carcasa berbecut AAylex Distribution Aspeti Living - Romcarbon Avicola Slobozia - Pui de Incredere Cia Aboliv Petrulazlek Ferma Morandi Vasluianca, Consevre Fructe si Legume, Dulceata de Visine, Suc Natural de mar, Compot de Caies Carnevo Echipamente de marcare, codare si etichetare, Etichete auto-adezive imprimate, Etichete auto-adezive neimprimate, Etichete autoadezive, Etichete autoadezive de pret, Etichete autoadezive de securitate si durabile, Etichete autoadezive reclosure, Etichete autocolante, Etichete durabile, Etichete hartie, Etichete in role sau coli, Etichete non adezive, Imprimante cu transfer termic Imark Sistem, Solutii de ambalare, Solutii de marcare, Solutii transport, Solutii cantarire statica si dinamica, Sortare si procesare oua Artisan Ingredients Kosarom Plastic Paper Total Technologies, Imprimante de etichete, Cititor coduri de bara, Terminale mobile, Echipamente reconditionate Accesorii de legat, Benzi adezive, Cutii de carton, Folie cu bule, Folie stretch, Pungi ziplock, Plicuri cu bule, Plicuri antisoc Iridex Plastic Lactate Bradet Helit Italian Fabrica Fornetti Meat Systems Comsoradi Avastar_Carne Tano Prod Dulciuri DOLY-COM DISTRIBUTIE SRl Smithfield Prod